Apasă pentru a respinge

Asistență

BONUS

Înainte de a putea fi retrase, bonusurile oferite de NetBet Sport trebuie să fie rulate în conformitate cu condițiile de mai jos.

Dacă nu există alte specificații, se aplică următoarele condiții:

 

CUM JOC BONUSUL:

Toate bonusurile pot fi pariate de mai multe ori. Toate tipurile de evenimente se iau în considerarea pentru îndeplinirea condițiilor de pariere, cu excepția pariurilor pe sporturi virtuale. Condițiile bonusurilor variază în funcție de fiecare promoție. Consultă mereu termenii și condițiile fiecărei promoții.

În general, suma bonus primită trebuie pariată odată (x1) sau de mai multe ori plasând pariuri Simple sau Combi. Fiecare eveniment trebuie să îndeplinească condiția cotelor minime. Altfel, pariurile plasate nu vor fi luate în considerarea pentru îndeplinirea cerințelor de pariere ale bonusului.

Bonusul tău va fi deblocat în întregime atunci când toate pariurile s-au stabilit.

Dacă balanța ta include bani reali și un bonus, banii reali vor fi folosiți înaintea bonusului. Pariurile plasate cu bani reali vor conta, de asemenea, la îndeplinirea cerințelor de pariere aferente unui bonus.

Ia în considerare că bonusurile la depunere au prioritatea asupra altor bonusuri, indiferent de data activării. De exemplu, dacă ai primit un bonus gratuit și imediat după un bonus la depunere, trebuie mai întâi să îndeplinești cerințele de pariere ale bonusului la depunere.

În cazul pariurilor duplicate, va fi luat în considerare primul pariu stabilit pentru îndeplinirea cerințelor de pariere ale bonusului.

 

PARIURILE DUPLICAT

Pariurile multiple pe același eveniment, dar pe piețe diferite nu vor fi luate în considerare la pariere. Va fi luat în considerare doar primul pariu eligibil plasat, după stabilirea pariurilor. Dacă un jucător are mai multe bonusuri active pe sport, pariul duplicat pentru un bonus poate fi luat în considerare și rulat și pentru alte bonusuri pe care jucătorul le are în cont.

Pariurile duplicat nu se iau în considerare la rulajul bonusului după cum urmează:

Pariurile simple

Pariurile simple sunt duplicat dacă pariurile sunt plasate pe același eveniment sportiv după ce primul pariu eligibil a fost luat în considerare la rulajul bonusului.

Exemplu: Dacă un jucător pariază 20 RON ca Manchester să bată pe Chelsea și după pariază că Chelsea bate Manchester pe un alt bilet, atunci se va lua în considerare doar primul pariu stabilit pentru a evita abuzul.

Notă: Dacă un jucător are bonusuri multiple active și un pariu duplicat pentru un bonus, ar putea fi luat în considerare și pentru următoarele bonusuri pe care jucătorul le deține.

Pentru ”Snap Bet” aceeași logică se aplică la pariurile simple. Deci, dacă un jucător plasează 2 pariuri Snap Bet pe același eveniment, atunci doar primul pariu stabilit plasat va fi luat în considerare. În situația în care jucătorul are bonusuri multiple atunci al doilea plasat ar putea fi luat în considerare pentru alt bonus, dacă e eligibil.

Pariurile combi

Dacă un jucător plasează aceeași selecție pe un bilet COMBI ca Manchester să bată Chelsea, după ce a plasat deja un pariu simplu, pariul combi va fi luat în considerare ca valid și va fi rulat pentru bonus (dacă se califică la condițiile bonusului).

Dacă un jucător plasează 2 pariuri combi identice (în termeni de sport, ligă, eveniment, piață și selecții), care respectă condițiile bonusului, vom considera al doilea pariu ca duplicat al primului și doar primul pariu stabilit va fi considerat pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj.

Dacă un jucător plasează 2 pariuri combi pe aceleași evenimente și piețe, dar selecțiile sunt plasate pe selecții/rezultate diferite (exemplu: se plasează primul pariu combi pe 3 evenimente ca echipa gazdă să câștige și al doilea pariu combi pe aceleași 3 meciuri, dar ca oaspeții să câștige), nu le vom lua în considerare ca pariuri duplicat și amândouă se iau în considerare pentru rulaj.

Același proces se aplică și la Creare Pariu.

 

UNDE POT VIZUALIZA BALANȚA BONUS?

Poți vizualiza detalii despre balanța ta bonus și despre balanța ta reală prin accesarea secțiunii Contul Meu, apoi a meniului Istoric Bonusuri. Dacă ai mai multe bonusuri active, trebuie să le îndeplinești condițiile de mizare individual și în ordine cronologică.

Prioritatea bonusurilor este de la cele mai vechi la cele mai noi de la crearea acestora. Dacă există un bonus cu statusul de Deschis (bonus cu condiții de calificare), acesta va fi rulat cu prioritate, pentru ca e nevoie ca un jucători să-și ruleze depunerea pentru a avea acces la fondurile de bonus.

Cu toate acestea, toate bonusurile la depunere vor avea prioritate asupra tuturor bonusurilor Freebet, indiferent de momentul în care au fost activate. De exemplu, dacă activezi un bonus Freebet înainte și apoi activezi un bonus la depunere imediat după, trebuie să îndeplinești mai întâi cerințele de pariere ale bonusului la depunere înainte de a putea îndeplini cerințele de pariere ale Freebet-ului.

 

CÂT ESTE VALABIL BONUSUL MEU?

Pentru a te bucura de toate avantajele unui bonus, trebuie să îndeplinești cerințele de pariere aferente în termen de 30 zile. În caz contrar, bonusul tău și câștigurile derivate din pariurile plasate cu acel bonus vor fi anulate. Data de expirare se calculează din momentul în care bonusul a fost creditat în contul tău.

În cazul în care balanța ta ajunge la 0, nu mai ai pariuri deschise și nu ai îndeplinit cerințele de pariere ale unui bonus, toate bonusurile vor fi anulate.

 

CÂND POT ÎNREGISTRA O CERERE DE RETRAGERE?

Înregistrarea unei cereri de retragere atât timp cât mai ai în balanță unul sau mai multe bonusuri active va conduce la anularea automată a bonusurilor respective și a câștigurilor aferente. Dacă unul sau mai multe din bonusurile tale sunt în curs de deblocare, pe ecran va apărea un mesaj înainte de înregistrarea cererii, care te va avertiza de posibilele pierderi de fonduri.

 

CÂȘTIGURILE DIN BONUSURI

Câștigurile dintr-un pariu plasat cu bani reali sunt returnați ca bani reali în balanța jucătorilor.

Câștigurile dintr-un pariu plasat cu bani bonus sunt returnați în balanța de bonus a jucătorilor.

Câștigurile dintr-un pariu plasat cu bani micști (reali & bonus) sunt returnați în aceeași proporție ca miza (exemplu: pariezi 100 RON, 60 reali și 40 bonus, la o cotă de 2.00, atunci se vor returna 120 RON în balanța de bani reali și 80 în cea de bonus)

Banii bonus de la un bonus pot contribui la condițiile cerute pentru un al doilea bonus.

Exemplu: Un jucător are 2 bonusuri. Bonusul A în valoare de 50 RON și bonusul B în valoare tot de 50 RON. Balanța totală e de 100 RON. Dacă jucătorul plasează un pariu de 100 RON, pariul respectă condițiile bonusului A. Se vor lua în considerare 100 RON ca suma pariată, iar dacă acesta e câștigător, suma câștigată va fi împărțită proporțional din moment ce aceasta aparține ambelor bonusuri.

 

CONDIȚII GENERALE

Nu vor fi luate în considerare, pentru îndeplinirea cerințelor de pariere ale bonusurilor: pariurile anulate, pariurile cash out, pariurile rambursate în caz de remiză (Miză Rambursată pentru Egal - Draw No Bet) și pariurile plasate cu Freebet-uri.

Ofertele bonus pot fi revendicate o singură dată.

În cazul abuzurilor, NetBet Sport își rezervă dreptul de a anula orice bonus și câștigurile obținute cu acesta din contul jucător.

Toate ofertele și promoțiile noastre sunt limitate la o singură utilizare per persoană, per familie, per domiciliu, per adresă e-mail, număr de telefon, număr de cont (ex. atașat unui card de credit sau debit) și per computer comun (ex. cele din spațiile publice sau unități/puncte de lucru).

NetBet e în măsură, la propria discreție, de a restrânge eligibilitatea condițiilor de participare la promoții și își rezervă dreptul de a schimba, anula sau retrage aceste condiții.

 

FREEBET-URI

CE ESTE UN FREEBET?

Un Freebet este un pariu pe care îl plasezi gratuit - FĂRĂ NICIUN RISC.

Câștigurile generate de Freebet-uri sunt NETE: Miza din Freebet nu este inclusă în suma câștigată. De exemplu: Plasezi un Freebet de 40 RON pe un eveniment cu cotă 10.00. Dacă vei câștiga pariul, ți se vor credita câștigurile NETE adică 360 RON [= (40 RON x 10) - 40 RON] bani reali.

Freebet-urile se plătesc în bani reali. Pot fi retrase fără condiții ulterioare.

Freebet-urile pot fi folosite o singură dată (1 dată): dacă un Freebet este utilizat parțial (de ex: se folosesc doar 4 RON dintr-un Freebet de 20 RON), suma restantă va fi pierdută.

Cu excepția cazurilor în care se supun unor condiții particulare, Freebet-urile pot fi utilizate pe orice tip de sport și pentru a plasa orice tip de pariu (cu excepția pariurilor sistem) și nu au restricții în privința cotele.

 

CUM UTILIZEZ UN FREEBET?

Pentru a utiliza un Freebet, dă clic pe evenimentul live sau pre-live pe care vrei să pariezi.

Opțiunea Freebet va apărea pe biletul de pariuri. Apoi, tot ce trebuie să faci este să selectezi Freebet-ul pe care vrei să îl utilizezi.

În eventualitatea în care suma mizată depășește suma Freebet-ului, se vor utiliza fondurile din balanța reală.

 

UNDE POT VIZUALIZA FREEBET-URILE DISPONIBILE?

Freebet-urile pot fi vizualizate prin accesarea meniului Balanță.

Poți vedea detaliile complete ale tuturor Freebet-urilor utilizate în istoric.

 

CÂT ESTE VALABIL UN FREEBET?

Dacă nu există alte specificații, un Freebet este valabil maxim 7 zile.

 

CONDIȚII GENERALE

Dacă nu se specifică altfel, se aplică condițiile citate în această pagină.

Freebet-urile sunt valabile doar pentru evenimente sportive și nu pot fi schimbate.

Condițiile de utilizare ale Freebet-urilor pot varia și pot fi găsite în secțiunea contul meu, în Istoric Bonusuri sau pe respectiva pagină promoțională.

Toate ofertele și promoțiile noastre sunt limitate la o singură utilizare per persoană / cont / adresă IP/ gospodărie.

În cazul în care un pariu simplu a fost plasat folosind un Freebet, NetBet își rezervă dreptul de a rambursa pariul (sub rezerva anumitor condiții).

Freebet-urile oferite prin intermediul concursurilor de pe platformele de socializare, sau diverse promoții pe site-uri afiliate, se supun propriilor condiții de pariere. Consultă termenii și condițiile promoției specifice sau contactează Serviciul Clienți pentru mai multe informații.

Freebet-urile nu sunt eligibile pentru pariuri cu mize returnate / cashback / cash out / cote mărite.

NetBet își rezervă dreptul de a modifica, anula sau elimina aceste condiții.