Apasă pentru a respinge

Asistență

În cazul în care consideri că problema nu ține de conexiunea ta la internet, te rugăm să soliciți verificări suplimentare la: [email protected]. Pentru verificări cât mai exacte, este necesar să ne precizezi următoarele detalii: data și ora inconvenientului, numele jocului și suma mizată. Este recomandat ca pentru orice tip de problemă tehnică, să ne trimiți și o captură de ecran.

În primul rând, asigură-te că ai fonduri suficiente pentru a plasa un pariu. Pentru a preveni dependența de pariuri și îndatorarea, se pot stabili limite de pariere. Dacă în contul tău de jucător există un bonus activ, dar nu există fonduri în balanța reală, este posibil să fie necesară îndeplinirea anumitor condiții (cum ar fi cotele minime) pentru a plasa un pariu.

Fanii curselor de câini și de cai se pot bucura de acest serviciu gratuit, mereu la dispoziția lor.
Pentru a viziona NetBet TV:
Conectează-te pe contul tău NetBet si asigură-te că ai o balanță mai mare de 1 RON / 1 EUR sau că ai plasat un pariu în ultimele 48 de ore în valoare de minim 1 RON (sau echivalent în altă valută).
Dă click pe orice eveniment care are în dreptul lui simbolul NetBet TV. Transmisiunea va începe cu 2 minute înainte de startul evenimentului respectiv.

Selectăm pentru tine pariurile tentante la cele mai populare evenimente sportive și le îmbunătățim cotele. Cu NetBet Special ai posibilitatea de a câștiga și mai mult, când plasezi un pariu pe NetBet Sport.

Cum funcționează (exemplu): 
Meciul: Manchester City vs Chelsea
Piața: Chelsea să câștige. COTA VECHE ERA 3.50 ACUM ESTE 5.00!   
Câștiguri, cu cota normală: 10 RON x 3.50 = 35 RON
Câștiguri, cu cota mărită NetBet Special: 10 RON x 5.00 = 50 RON.

Cotele NetBet Special nu pot fi combinate pentru a forma pariuri cu selecții multiple.

Dacă vrei să plasezi un pariu multiplu, te rugăm să selectezi cotele normale, din pagina evenimentului în cauză. În acest caz cotele sunt eligibile pentru a beneficia de promoția Pariu Acumulator.

Oferta NetBet Special este disponibilă doar jucătorilor majori, înregistrați pe site-ul NetBet.

Cotele mărite NetBet Special sunt disponibile tuturor clienților pe variantele de mobil, tabletă și desktop ale site-ului.

NetBet Sport își rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această ofertă în orice moment.

Pentru mai multe informații, click aici.

Opțiunea miză maximă oferă clienților posibilitatea de a beneficia de un serviciu echilibrat în baza activității lor. Această opțiune poate fi folosită atunci când ești conectat la contul de jucător. Apare pe biletul de pariuri pentru pariuri simple, combi și sistem. Trebuie doar să dai click/apeși pe opțiunea miză maximă (miză max) pentru a o activa automat pentru selecția curentă.

În eventualitatea în care plasezi un pariu combi care include unul sau mai multe "Handicapuri Asiatice", diverse bilete de pariuri vor fi înregistrate automat în istoricul de pariere. Acest tip de pariu, efectiv, implică ca miza ta să fie distribuită egal între mai multe bilete de pariuri în funcție de numărul de selecții. Pentru mai multe informații despre toate sporturile, consultă ghidul nostru de pariere care poate fi accesat prin intermediul paginii de asistență.

Conectează-te și dă clic pe pariuri deschise din meniul din partea din dreapta sus a biletului de pariuri, pentru varianta de desktop. Poți accesa această secțiune și dacă dai click pe numele de utilizator. Astfel se va deschide meniul contul meu. Din acest meniu poți vizualiza toate pariurile active și toate informațiile relevante (data, tipul de pariu, suma mizei și cotele totale). Pe varianta de mobil și cea de tabletă, apasă pe icoana siluetă din colțul de dreapta sus și apoi accesează Istoric Pariuri pentru a vizualiza aceleași informații. Alternativ, poți accesa pur si simplu icoana Pariurile Mele afișată în antet pentru a accesa atât pariurile, cât și secțiunea Istoric Pariuri.

În unele cazuri, pe biletul de pariuri se va afișa un link special (la cerere). Prin accesarea acestui link poți plasa un pariu cu o miză mai mare decât miza autorizată. Imediat ce pariul a fost plasat, cererea ta va fi analizată de unul dintre traderii noștri. Pariul tău poate fi acceptat sau, în caz contrar, traderul nostru îți va propune o altă miză.

Corectitudinea tuturor jocurilor disponibile pe NetBet Cazino este asigurată prin folosirea unui generator sofisticat de numere aleatorii (Random Number Generator - RNG). Scopul RNG-ului este de a se asigura că serverele de jocuri distribuie o cantitate adecvată de numere aleatorii pentru jocurile de cazino.

Conectează-te la contul tău de jucător și accesează icoana de setări, din colțul din dreapta sus al biletului de pariuri. Vor fi disponibile 3 opțiuni:

    - Acceptă toate modificările de cote
    - Acceptă doar cotele mai bune
    - Nu accepta nicio modificare a cotelor

Opțiunea ”nu accepta nicio modificare a cotelor” este activă implicit. Pentru a schimba această opțiune, clienții trebuie să selecteze opțiunea dorită.

Selectarea opțiunii ”acceptă toate modificările de cote” nu necesită confirmarea clientului dacă cotele se schimbă înainte de plasarea pariului.

Selectarea opțiunii ”acceptă doar cotele mai bune” necesită o confirmare din partea clientului înainte de plasarea pariului, dacă schimbarea cotelor nu este în favoarea sa.

Selectarea opțiunea ”nu accepta nicio modificare a cotelor” necesită confirmarea clientului de fiecare dată când cota se schimbă indiferent dacă crește sau scade.

Odată ce s-a ales opțiunea dorită, aceasta va fi evidențiată, meniul de setări se va închide, iar biletul de pariuri va fi afișat din nou.

Atunci când o cotă se modifică, va fi afișat următorul mesaj pe biletul de pariuri: cotele s-au schimbat, te rugăm să le accepți.

Clienții care nu doresc să accepte schimbările de cote, trebuie doar să închidă meniul selectând X-ul situat în partea dreaptă sus a biletului de pariuri.

Sistemul de bonusuri folosește în mod automat fondurile reale înainte de a utiliza balanța bonus. Totuși, jucătorul poate folosi atât banii reali cât și bonusurile într-un singur pariu în cazul în care întreaga sumă este mizată.

Dacă ai pariat pe un eveniment (meci sau competiție) care a fost anulat, întrerupt sau amânat, pariul respectiv rămâne valabil atât timp cât evenimentul este reluat și se desfășoară în aceeași zi (ziua programată inițial). Totuși, dacă un meci este suspendat după ce rezultatul unui anumit pariu a fost deja afișat (de exemplu: rezultatul de la finalul primei reprize a fost afișat, iar meciul este suspendat în a doua repriză), atunci pariul va rămâne valabil și va fi stabilit ca atare.
Pentru mai multe informații, consultă Termenii și Condițiile NetBet.

În momentul în care pariul este confirmat, nu mai ai posibilitatea să îl modifici. Această regulă se regăsește în Termenii și Condițiile NetBet și se aplică tuturor site-urilor de pariuri.

Miza minimă pentru pariuri pre-live este €0.07 (sau echivalentul în moneda contului) și €0.13 pentru pariuri live (sau echivalentul în moneda contului). Nu este stabilită o miză maximă. În cazul în care îți este refuzat un pariu, ți se va oferi posibilitatea de a alege o altă miză

Conectează-te la contul tău NetBet, și accesează meniul ISTORIC. Vei putea consulta lista cu toate pariurile, mizele tale și statutul fiecărui pariu.

Asigură-te că ești conectat(ă) la contul tău de jucător NetBet. Apoi, alege un sport și o categorie din meniul disponibil în partea stângă a ecranului. Pentru a adăuga un prognostic pe biletul de pariuri apasă pe cote, odată selecționate, vor fi evidențiate cu verde. Alege tipul pariului în cadrul tichetului și apăsă pe PLASEAZĂ PARIU pentru a confirma pariul.